STOP ARTROZA – o campanie de sprijin pentru pacienții cu gonartroză și un potențial consult gratuit

STOP ARTROZA – o campanie de sprijin pentru pacienții cu gonartroză și un potențial consult gratuit

Durerile articulare sunt aproape inevitabile odată cu înaintarea în vârstă, dar aceasta nu înseamnă că nu există soluții pentru ameliorarea durerii sau pentru gestionarea mai eficientă a evoluției problemelor articulare.

Din păcate, durerile de genunchi sunt printre cele mai frecvente manifestări ale artrozei, articulația genunchiului fiind, inevitabil, supusă mereu unei presiuni considerabile. Și, tocmai pentru că majoritatea le consideră ca fiind probleme firești odată cu trecerea timpului, cei care suferă de gonartroză ajung foarte târziu la medicul specialist pentru a primi diagnosticul corect și indicațiile adecvate pentru tratament.

Campania STOP ARTROZA își propune să-i ajute pe cei care suferă de gonartroză să-și înțeleagă mai bine afecțiunea, să-și evalueze gradul de risc pentru artroza genunchiului și să aibă parte de tot sprijinul pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Asociația Suport pentru Educație și Sănătate, în parteneriat cu medici specialiști interesați în mod special de domeniul artrozelor, vor lucra împreună pentru a identifica pacienții în situație de risc semnificativ pentru gonartroză, iar acești pacienți vor beneficia de un consult de specialitate gratuit.