Regulament concurs Nu pierde din vedere

Regulament 

1.    Perioada

Campania se desfășoară începând cu data de 24.05.2023 și se va încheia în data de 30.06.2023

2.    Organizator

Asociația Suport pentru Educație și Sănătate este denumit în continuare ca fiind Organizator.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării Campaniei, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţă participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare prin intermediul site-ului sau a platformelor de social media: Facebook, Instagram, etc.

3.    Condițiile de participare

Pentru e deveni eligibil participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

Sa transmita o solicitare de inscriere in proiect pana la data de 05.06.2023

Concursul are valabilitate pe întregul teritoriu al României.

•    Inscrierea: Să ne trimiți un e-mail la contact@edpost.ro până la 05.06.2023 continand solicitarea de inscriere in proiect si cateva informatii despre dvs. 

Doar participantii care s-au inscris in proiect pot participa efectiv la derularea acestuia. 

4.    Premii

Premiul sunt reprezentat de o bursă în valoare totală de 500 EURO cu TVA. (echivalentul în ron va fi stabilit la un curs valutar valabil in ziua decernarii premiului) si 10 kit-cadou format din tricouri, ciocolată belgiană și benzi desenate.

5.    Alegerea câștigătorului

Câștigătorul va fi ales de o comisie formată din membrii ai Asociația Suport pentru Educație și Sănătate si ai Agentiei de creatie Creative Ideas Experts

Participantii vor primi un brief, in data de 07.06.2023 pentru realizarea unui design grafic (material grafic, afis, pliant, fotografie, etc.) care sa descrie acest concept; al importantei consultului oftalmologic timpuriu.

Participantii vor avea 18 zile de realizare a designului. Acesta va fi transmis prin e-mail la adresa contact@edpost.ro pana la data de 25.06.2023.

Un e-mail de confirmare a receptionarii acestuia va va fi transmis in max. 24 ore de la receptionarea acestuia. 

Deliberarea se va realiza în perioada 26.06.2023 - 28.06.2023

Rezultatul concursului va fi anuntat in data de 28.06.2023. Contestatiile pot fi depuse in 29.06.2023

Rezultatul final va fi anuntat in data de 30.06.2023 ca si decernarea premiilor. 

6.    Protecția datelor personale

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanţi la înscrierea în Campaniei atât în scopul anunţării şi identificării câştigătorului, cât şi a trimiterii de informaţii cu caracter publicitar din partea organizatorului.